Konditerem

Konditerem

A Nyitra Utcai Iskolában január 26-án került sor egy új Konditerem átadására, avatására, melyet a diák önkormányzati képviselők vehettek, nagy örömükre először birtokukba.
A tantestület is megtekintette a szobát és a szülők is bepillanthattak, a lehetőségeket felmérve a szülői értekezletek idején.

KÉPEK

A terem példás összefogás eredménye, melyet a 2013 őszén alakult helyi FreeTime Sportegyesület koordinált. A szülőket adományozásra kérték fel, melynek eredményeképpen, Kelemen Júlia 1. osztályos tanulótól, Németh Steff Dániel 2. osztályos és Németh Luca 7. osztályos tanulók szülei adományoztak egy szobabiciklit és egy haspadot. A papírgyűjtéskor egy közelben lakó család is felajánlott egy biciklit. Névtelen szülői felajánlás során kaptunk egy taposógépet és még egy hasizom-erősítő készüléket. Az iskola saját forrásaiból súlyzókkal és a terem egyéb felszerelésével járult hozzá a kialakításhoz.

A régi szertár kiürítésével lehetőség nyílt az elhelyezésre. A padlószőnyeget a sportegyesület finanszírozta közel 30 ezer Ft értékben, a fizikai munkát gondnokunk és a szülők biztosították.

A tanulók a testnevelés és tömegsport órákon térítés nélkül

használhatják, a hozzátartozók 500 Ft/óra bérleti díjért.
A terem felszerelése gazdagítja iskolánk kínálatát, egy további érv az iskolaválasztási döntéshez.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.